maandag 23 juni 2008


GIRL POWER !!!!

Menno de Haas van Corel Amsterdam BV, jij hebt dus de ongelofelijke eerste prijs uit de kwartfinales gehaald. Van harte gefeliciteerd van Ducky ! De HP digitale camera is voor jou, nááá afloop van het kampioenschap.

Maar goed, Ducky valt radicaal niet op kerels dussjj, en ik ben gelijk even door de top 10 gewaggeld en kwam daar direct bij nummer 2 - Suzanne Root tegen van Hotel Management Group met, waarempel, maar 5 puntjes verschil, da's toch Girl Power ??!! En Ducky is dus gelijk z'n instincten maar even blijft volgen en dan komen er nog Mirjela, Tries, Greet, Inge en Nicoline achteraan ! Mag deze jongen even ? 6 (zegge zes) dames in de top 10. Vooruit, zeven in de top 11 dan, Monique van Hooft toch ook maar gemakshalve en sportief van zin meegerekend. Oké, oké dan, Lynda Coster van Blömer Textielmij die 8 in de Top 13 maakt, maar dan hou ik echt op anders krijg ik trubbels met discriminatiewetten en meer van die nonsens. Girls Rule in deze Poule ! (........) Hebbie'm ?

Simon Arp en Frits Bevers hebben zich aardig hersteld, zelfs Bart Slootman maakt nog iets goed en AHM van Rooij heeft zich nu ruim boven de schaamtelijn van 60 punten -/- weten te plaatsen. Want eerlijk mensen, onder de 60.... da's niet goed dussjj. Voor een eerste keer is M. Voskuilen met 50 punten nog geëxcuseerd, maar in 2010 moet dat dus beter! Dirk van Dijk, naar ik toevallig weet een voetbalfanaat van het kaliber obsessief-fundamentalistisch, 45 punten !! Hoe krijg je het voor elkaar, waar is het misgegaan.............wat hebben ze met je gedaan ??? Om over het hele rijtje daaronder nog maar te zwijgen, Ducky overweegt hiervoor een speciale ad hoc Hulporganisatie in het leven te roepen. Wat dacht U van "Stichting Gezegend zijn de onwetenden" ?

Maar Mensjuhhhh, we hebben nog halve finales en natuurlijk, de klap op de vuurpijl, 29 Juni ! En dan gaan we eerst Gustavjev Hiddinkstrbjevnov even Spanje helpen afdrogen want Guus verdient de volle revanche = 3 tegen 1 ! Dawai Goes, Dawai !!

Groet, Ducky