dinsdag 17 juni 2008


Soohhh, und dann jetzt ein bischen Ruhe bitte...........
Sjaak, m'n virtueel belendende haptoloog, heeft tot dusverre natuurlijk wèl zijn gelijk nl. dat Kroatië nog steeds in de race is voor die draak van een beker. Dat steekt........ Kroatië, dat trekt Ducky dus niet. Aardige mensen hoor, maar we gaan dit toernooi dus geen Sinterklasic meer spelen.
Tja, deze wedstrijd....hier wordt Ducky wel een beetje stil van. En da's niet goed. Kijk, òf wij waren toch nog wel een beetje goed met ons tweede cohort òf die Roemenen waren hé-le-maal niks. M'n hart zegt 't eerste maar m'n verstand het laatste.
Tòch verdienen de 'invallers' uit ons gouden haringtonnetje wel een compliment, want ze moesten eerst en vooral een overwinning op zichzelf halen door zo enorm in de kijker te staan met als opdracht een belangrijke sportieve plicht te vervullen. En dat voelde zichtbaar ongemakkelijk. De bevrijding kwam in de 54.ste minuut en gelukkig kon Huntelaar daarmee z'n last van zich afschudden. Hij is klaar voor een eerstvolgende invalbeurt. Van Persie maakte een mooie afronding en de Roemenen kunnen nu lekker naar huis, waar ze thuishoren dussjjjj.
De strijd die Ducky vreesde is uitgebleven, en da's uiteindelijk maar goed ook want dan kunnen alle 23 goudhaantjes in topvorm op een mooie nieuwe mat van Nederlandse makelaardij in Basel aan de bak als het moet. Marco en Sjonnie weten nu wat ze aan de groep hebben en eerlijk gezegd zitten er wel wat zwakkeren tussen. Maar dat was in de samenhang van vanavond en dus niet helemaal representatorisch voor een herstart in Basel met de 1.ste selectie en dan 1 tot 3 invallers. Logisjjjjj toch ?
Zweden of Rusland. Lijkt me leuk, tegen Gustavjev Hiddinskaja en z'n bleekscheetjes. Nog 30 Werst te gaan en we zijn d'r klaar voor Guss, we doen niet aan vriendendiensten en dat is vanavond in ieder geval wel aangetoond. Heb erg !
Nu eerst even enkele dagen rust en aanscherpen, en dan gaan we een paar tegenstanders verteren. 9 punten uit 3 wedstrijden, gibt es noch Fragen ? Nein? Schön, auf Wienerschnitzel.
Vanaf de 15.de plaats begint het langzaamaan wat te dringen, maar Nicoline heeft zich zéér
overtuigend naar een 1.ste plaats gepoeld en dus is er maar één conclusie nl. dat direct na de wedstrijd Nederland-Roemenië Nicoline van Beek van H & R Automatisering de Apple Ipod Nano 4GB heeft veroverd. Proficiat, go go go girl power !!! Uitreiking ná 29 Juni natuurlijk.
Groet, tot in Basel ! Wuhhhh gaaaaaaaannnnn naaaarrrrrr Basel zu !!!!!!
Ducky