maandag 9 juni 2008



ARRIVEDERCI AZZURI !! Drai - Noel JA ?

Zo, die narrenpetjes pasten goed op die zure Italiaanse koppies, laten we daar maar eens lekker van nagenieten. Nederland staat weer op de wereldvoetbalkaart. Italië moet héél diep buigen......... en dat zijn deze gassies niet gewend.

Het hele team met achternamen als een pizza-menukaart van Saffa, er was geen vermicelli van te koken. Wat een uitbraak van Giovanni, wat een goaltjes, wat een assists van Kuijt, het land staat helemaal op z'n kop ! Claxons, toeters, trommels, bellen, gevulde koeken, stromende bergbeken, Ducky verliest zichzelf hier even. M'n pillen, waar zijn *^&%^$# m'n pillen !!!!

Een mooie oplossing Marco, een mooie oplossing ? Man, dit is gewoon geniaal, de mooiste wedstrijd en het mooist spelende team tot nu toe. De eerste klap is een daalder waard. Jij hebt gelijk. Even lekker feesten jongens, laat de dames maar even lekker uit hun bubbelende jacuzzi's komen, want er is fors werk aan de winkel.

En dan die standen, die Ducky Ten Herkel EK-Poule standen ? Tja, alles is ineens geheel anders geworden, we kunnen dit als volk even niet aan, de bloeddrukmeters zijn morgen niet aan te slepen, de zuurstofflessen gaan als warme pancini's over de toonbanken en Ducky, tja, Ducky ligt bijkans voor pampus. Echt waar, als we zo ook tegen Frankrijk spelen, nou, dan hebben die gasten ècht een probleem want dat was natte krantenwerk vanavond tegen Roemenië.

Had die Cruijff toch weer gelijk. "Stel een spits op en de rest tutti-frutti" zei die, maar hij bedoelde natuurlijk die Italianen ! Dacht ik nog even dat ie Alpenheimer begon te krijgen op die hoogte......

Wuuuuuuuhhhhhhh gaaaaaannnnn naaaaarrrrrr Wenen toe, wuh gaan naar Wenen toe, wuh gaan naar Wenen toe, wuh gaan naar Wenen toe, wuuuuhhhhhh gaaaannnnn naaarrrrrr..........

Nederlands Team, bedankt voor een fantastische opening !!

Allez les Oranges !!! Groet, Ducky