donderdag 26 juni 2008



Ducky wordt even week.....................

Wat een blitz-wedstrijd zeg ! Krijgen we waar voor ons geld of hoe zit het ! Dit is een echte EK met onvoorspelbare wendingen.

Aberrrrrr................dat Duitsland, dat Duitsland, ze schaffen het toch voor de zoveelste keer - ik geloof al 7 keer sinds 1972 - om tot de finale door te dringen. Tja, dan móet je toch iets goed doen. Je dwingt het af, dat is het.

En dan vreest Ducky niet om enkele lieftallige Duitse Fräulein in Dirndl af te beelden, want daar wordt Ducky héééél vrolijk van en lust ie wel.....wel.....wel.....bier van !

Jammer voor de keihard werkende en sportief spelende Turken want als je met een gehavend legertje nog zover weet te komen dan heb je datgene in huis wat het verschil maakt = total commitment. Gaan voor volk, vlag en vaderland. Heerlijk. Moeten we ook eens proberen......

Ducky schaamde zich rot voor ons eigen Oranje toen men geen respect toonde naar enkele honderden fans die tòch maar naar Schiphol waren gekomen om de verslagen ploeg een warme groet te geven. Hup, vanuit het vliegtuig zo in de bus, naar de parking en wegwezen. Als je het nou over een gemiste kans hebt..............zal die bolle Jansma wel weer bedacht hebben. Hadden de jongens zelf moeten zeggen néé meneer Jansma, flip fluitketel, jan doedel, stuk vleesgeworden microfoon, zoon van een slak, dit zijn onze Oranje-fans en die gaan wij kussen en begroeten !

Nou ja,Ducky moet alweer aan z'n bloeddruk denken.......laten we ons maar lekker opwarmen voor Guus Hiddink's ploeg tegen Spanje. Als het een finale Rusland-Duitsland wordt lig ik in een deuk. Dan is voor Ducky het hele toernooi één prachtige vertoning geweest.

Morgen nieuwe Ducky EK-Poule standen. Het wordt dringen aan de top !!

Dawai Guus, Dawai !!!!!! Jaag ze op, want in Siberië is het hééééél erg koud !!

Groet, Ducky