zondag 22 juni 2008



Wuuuhhhh gaaaann naaarr Hause zu, wuh gaan naar Hause zu, wuh gaan naar Hause zu, we gaan naar Hause zu, wuuuhhhhh......!!!!!!!

Guus, my man, gefeliciteerd ! Marco en de jongens, sorry, maar bedankt voor zoveel mooie momenten.

Hier waren jullie even straal de weg kwijt en Het legioen trekt zich in chaos en verslagenheid terug, Marcus Imperator geeft zich over. Zie hier een situatie-schets van Ducky.

Ducky overwoog nog een bloedtest maar dat zou alleen maar 100 % adrenaline te zien geven en dat gelooft een eenvoudig dokter niet, dus direct overgegaan op de wodka. Na zdorovje !!! Trojka hier, Trojka daar, die Guus Hiddink flikt het toch maar, Ducky is al weer goed op dreef.

Tja, hoeveel kan een EK-Ducky verdragen, zo vraag je je af. We zijn gestrand aan onze eigenste Berezina, zoals ooit ook Napoleon. Zeg maar gerust middenin die ijskoude rivier. De Russen zijn een hardnekkig volk en als er dan ook nog een Varsseveldse generaal aan het hoofd staat kan het raar lopen, dussjj. En dat hebben we gezien, nondeju !

Daar hadden we niet mee gerekend, alhoewel, Dick Advocaat sprak in z'n beste Engels vóór de de westrijd nog de beroemde woorden "Rusland moet vanuit een Onderduck spelen" waarmee hij dus indirect top-reclame voor de Ducky EK-Poule maakte. Toppie Dick, kanjer, van zo'n uitspraak kan Cruijff nog wat leren !!!

Maar effe serieus.......Oranje is op weg naar huis, schudt een paar keer stevig het hoofd, en zit vanavond voor de buis om te zien hoe Spanje en Italië zich uit deze drop-dead-poule redden. We blijven niet janken, Rusland heeft gewoon volkomen terecht gewonnen, zo zit dat. Dit was Guus' glorie moment, de volgende pot zit ie misschien te kniesoren, dit is Russische Roulette, dit is voetbal.

De Ducky Ten Herkel EK-Poule zal wel even een aardverschuivinkje te zien geven. Want dit konden we niet, dit wilden we niet voorspellen. En terecht. Maar dat is het leuke aan zo'n poule, we weten d'r met z'n allen eigenlijk geen zak van ! Wie vanaf de kwartfinales wint heeft lekkere mazzel en ook daar is niks mis mee.

Wuhhhh gaaaaannnn naaar Hause zu, wuh gaan naar Holland zu.....

Viel Glück, viel Spass, het is en blijft spannend !

Groet, Ducky