vrijdag 27 juni 2008



Ja Guus, het is verd..... koud in Siberië !!!

Ducky heeft nauw contact met onze Guus gehouden en vanmorgen werd hij al wakker in de verste uithoek van Siberië waar het met -/- 35 graden nog een beetje te warm is(....).

Alles gaat verder goed met 'm. Morgen even de krijgsraad en dan mag ie nog kiezen..........

Guus, bedankt man, we hebben weer van je kunsten genoten en ook al lukt het je maar niet de titel te halen, je weet de lakens in voetballand steeds aardig op te schudden met Oranje, Korea, Australië en nu dan, verdraaid nogereensaantoe, nu weer met Rusland !

Jammer van die onderbrekingen met dat stuk ijdeltuiterige televisievulling, die van Gelder met dat pannekoekenhoofd van 'm, wat wordt Ducky moe van die dodo zeg. Ik mag toch hopen dat we in 2010 andere koppen te zien krijgen want dit begint tamelijk verdrietig te worden. Wat dacht je van Humberto Tan, maar dan wel mèt afro-kapsel. Waanzinnig te gek ! Gaat 'm worden !!!!

Maar die Spanjaarden hebben merendeels echt mooi team-voetbal laten zien en als dat is wat we van de Zondag ook mogen verwachten - alle kaarten zijn door halfgod Platini kwijtgescholden - dan komt er een mooi potje voetbal in het Erwin Haspel stadion èn op de buis. De bal is roend en das spiel moes gespield werden, waren zijn legendarische woorden. En zo is het nu maar net.

De Ten Herkel EK-Poule gaat z'n hoogtepunt tegemoet, de prijzen branden Ducky in de handen en zo langzaamaan dreigt er een veelvuldige gelijkstand te ontstaan. Wat het dus alleen nòg maar leuker maakt want dan moeten we zelf ook een drop dead calculatie gaan maken. Echt spannend dus, heerlijk !

Mensen onderaan, geen zorg, Ducky was in z'n privé-poeltje niet hoger uitgekomen. Je moet namelijk ook wat mazzel hebben en dat zit er even niet in.

Veel plezier, geniet van de spanning vooraf ! De kohohohoning vaaannn Hispanje heb ik........