zondag 15 juni 2008


Ducky oentfuurt = Heibel in EK-competitie !!


Ducky heeft zich even zwaar in moeten houden en slechts via via heb ik kunnen rapporteren aan U edele inschrijvers, maar hier is het bewijs, aan mij doorgespeeld door één van m'n trouwste aanhangers, Peter R.


Jawohl, Ducky ist oentfuurt worden geworden. Een wederrechtelijke dwaling van het ergste soort. Een waar nachtmerrie-scenario voor Ducky, als zijnde verantwoordelijke voor een correct verloop van onze Ducky EK-Poules.


En wat gebeurt er ? De standen kloppen even niet meer, er is zand in de geoliede EK-machine van Ducky's Poules gegooid en Ducky krijgt terecht maar zéér correcte vragen van deelnemers zoals 'zeg Ducky, ben jij helemaal van de ratten besnuffeld ?! ' Dit is dan de meest vriendelijke versie die Ducky zo snel even kon vinden.


HJ vd B mag het zich aantrekken dat Ducky het overzicht over de standen is kwijtgeraakt en dat we nu dus met man en macht een totalitaire herberekening hebben moeten maken van alle standen. Ducky zal zich beroepen op Internationaal recht, op Europees recht (EK), Verdrag van Rome, het Helsinki-slotakkoord (neen, = geen muziek), Verdrag van Genève, Camp David akkoord ( je weet maar nooit waar dat dan tòch nog goed voor is), het Wijdemeren achtertorentje-akkoord en het POW (krijgsgevangenen) recht. Want hier is hard gespeeld volgens de 'voetbal is oorlog' strategie en dùs mag Ducky zich beroepen op status van krijgsgevangene.


Alles lijkt nu weer netjes te zijn hersteld, Ducky is net op tijd terug voor een bijzondere Vaderdag-behandeling van mevrouw Ducky (ook al zijn alle pullen inmiddels wel erg lang onderweg op gratis duikles bij Snoekdive de Lege Meren.....) dus het kán nog goedkomen met Uw niet versagende EK-Poule commentatoriale organisator DUCKYYYYYYYYYY !!!!


Wiiiiiiiiiiirrrrrr gehen nach Basel zu, wir gehen nach Basel zu, wir gehen nach Basel zu, wir gehen nach Basel zu, wiiiiiirrrrrrr gehen nach Wienen zu, wir gehen nach Wienen zu, wir gehen nach Wienen zu, wir gehen nach Wienen zu, wiiiiiiirrrrrrrrr.........!!!


Hoezo, die Roemenen matsen !? Kijk, dát hadden ze nu nèt niet (openlijk) moeten vragen....! Nu gaat de beuk er dus helemaal in, ons Plan B-team gaat de Roemenen verpletteren en daarmee is de psychologische strijd voor de Spanjaarden al ruim vóór de start van de kwartfinales naar kooktemperaturen gebracht. Makelaar gezocht, we gaan een "Villa" verkopen. Zal effe lekker worden, matsen...........nou, ech nie !



Groet Ducky