vrijdag 20 juni 2008



Wir essen Russen zum Frühstück !!

Wat denk je wat ? Zegt die van Basten (coach voor Nederland dus) dat de Russen hun borst nat kunnen maken. Borst? Hij zal Borsjt bedoelen, het nationale varkensorensoepje ! Ze kunnen dus hun borsjt natmaken ! En terwijl ze dat doen eten wij met twee vingers in de neus even een Frikandelletje à la Wladiwostok weg.

Nee, mensjuhh, even serieus, we hebben het bij Ducky Druk al ducky druk genoeg met het buiten de deur houden van hackers, bugs, digitale terreur en sabotage van onze systemen dat we dus niet heel lang gaan nadenken over Nederland-Rusland. Want die hebben we namelijk al gewonnen en wel in 1988 ! 2:0 voor wie het even vergeten was. Ducky was erbij en computers bestonden toen nog niet, dus géén vergissing of sabotage mogelijk.

Kroatië (jammer Sjaak...), Turkije, Spanje, Italië, allemaal leuke voetballanden hoor, maar voor deze jongen gaat het maar om één pot: de finale Nederland - Duitsland. Dàt wordt nog eens een potje mooi voetbal, met alles d'r op en d'r an. Ducky smult al bij het idee dat er dan geen 150.000 maar misschien wel 250.000 supporters naar Wenen komen. Annexeren die handel !

Okay, we moeten ons dus even door deze 3 potjes heenworstelen, morgen op die molshoop in Basel aan de Russen uitleggen dat het echt niet aan hun coach ligt en dan dóóóór naar Wenen ! Want dat is ons enige doel, er bestaat geen ander. Tweede plaats: telt niet.

Wat een lekker spannend Pouletje hè? Of Poeltje. Of Poultje, maar dat lijkt weer op Paultje. Lastig verhaal, laten we het er maar op houden dat de digitale oprispingen het er alleen maar spannender op maken. Shit happens. Viel Spass, viel Glück, viel Gold, viel Frikandellen!

Groet, Ducky

Geen opmerkingen: