maandag 30 juni 2008

España über alles !!!
Soohhhhh, die zat erin zeg.... Wat een pareltje van een goal van dat joch. Dan zal die Abramovich aan Torres toch effe meer voor moeten bieden dan die schamele 62 miljoen euri. Wat een fooi, neen, wat een belediging !
Mensjuhh, het zit erop. De Bismarck is weer voor een paar jaartjes afgezonken en eindelijk heeft Spanje deze titel binnen, en verdiend !
Kan Löw met dat folterkelder-enge overhempie van 'm weer even uit beeld, vleesmuts van Gelder voorgoed bij de requisieten van de NOS worden weggemoffeld, die beker à 8 kilo Sterling Fine Silver even voor mevrouw Ducky's nieuwe hangertje worden omgesmolten (doen we in Zwitserland, daar weten ze alles van omsmelten....), kan Spanje gaan werken aan de definitieve tekst van het volkslied (la la la, wat een *^&%^$%!! schande), kan Youri Mulder even wat enge bultjes laten wegwerken, kan Duitsland zien een verdediging te gaan opbouwen die niet op Emmenthaler geitenkaas lijkt, hoeven we effe niet meer die tronie van Huileballack te zien enzovoorts. Kortom; allemaal scheissmetaforen, heel simpel: het was mooi, maar we gaan direct dóór met de WK-voorrondes !!!!
Ducky is deze finale natuurlijk ogenblikkelijk en ruim'schoots' gaan vieren met mevrouw Ducky. Hebbie 'm ? Daarbij heeft Ducky gepoogd bepaalde olympische toeren uit te halen, die ik hier even niet zal illustreren, maar die toch iets te hoog gegrepen bleken. Ducky is direct op transport gezet naar de operatietafel om de meniscus aan te pakken. Gaat lukken, even een lumbaaltje en rats ! weg dat ding.
De Ducky fans zijn niet van me af incl. natuurlijk Sjaak, m'n rechterhand en onverlaat. Dat betekent dat Ducky de prijzen pas volgende week zal kunnen uitreiken. Immer bitte Geduld jaahhhhh ?!
Oké mensjuhhh, de prijswinnaars zijn :
Inge van Schaik (Gooimeer) : Een hele mooie Laptop Fantastisch !!!! Gratuliere !!!!
Nr. 14 eindklassement: Greet Voorneveld (Kursusprojekt), met HP Photosmart Printer
Nr. 31 eindklassement: René van Schaik (Gooimeer), met Ipaq Voicemessenger
Nr. 88 eindklassement: Erik Nugteren (de Vries & Co), met HP Photosmart Printer
En ja, de op één na laatste: Leo Olie (Scherpel Jachtwerf), met de Ipod Geluidsset (slim gespeeld hoor Leo !)
----------------------
De tussentijdse winnaars noemt Ducky toch ook nog even, want we houden niet van half werk, met of zonder meniscus. Meniscor et Emergo, dat zeg ik altijd ! Waar zijn m'n ^*%&%#^$%#*!!!!! painkillers ....... doet maar gelijk intraveneus jongens.........
- Mark van der Heijden (Speer It) : Apple Ipod Nano 4 Gb
- Nicoline van Beek (H&R Automatisering): Apple Ipod Nano 4 Gb
- Menno de Haas (Corel): HP Digitale camera
Mensjuhhhhh......mocht Ducky hierin nog een foutje hebben gemaakt, dan ligt dat dus aan de foute mix in de OK, teveel lachgas en te weinig alcohol, maar zowiezo ligt het aan een ander. Een klein beetje clementie dus graag.
Jullie waren fantastische, soms ook terecht kritische deelnemers, maar all-mit-all was het een mooi toernooi, een mooie Ducky Ten Herkel EK-Poule met trotse prijswinnaars, maar met slechts één over-all kampioen namelijk INGE VAN SCHAIK !!!!! Super tolle spitzen klasse Inge, felicidados!
Groess, tot de WK, Ducky

Geen opmerkingen: